elrourexic

PREINSCRIPCIONS 2020-2021

PERÍODE DE MATRICULA: DEL 13 AL 17 DE JULIOL

Per poder formalitzar la matrícula, caldrà completar el formulari adjunt (pdf MATRÍCULA) i enviar-lo per correu electrònic (elrourexic@gmail.com) juntament amb una fotocòpia del carnet de vacunes. També caldrà adjuntar el formulari (SEPA) amb les dades bancàries.

PERIODE DE PREINSCRIPCIÓ: DEL 13 AL 22 DE MAIG


Degut a l’emergència sanitària pel COVID-19, les sol•licituds de preinscripció es faran de forma telemàtica en la mesura que sigui possible. En el cas que no pugui ser així, caldrà demanar cita prèvia per poder-vos atendre el 22 de maig de 9 a 12 del matí.

PERIODE DE PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA: DEL 13 AL 22 DE MAIG

DOCUMENTS PER A LA PREINSCRIPCIÓ:

Cal que envieu tota la documentació signada al correu de la llar d'infants elrourexic@gmail.com

- Document de sol•licitud que trobareu adjuntada més avall o a http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20471-infantil-primer-cicle?moda=1 
- Fotocòpies dels DNI dels pares.
- Fotocòpia del llibre de família
- Fotocòpia de la targeta sanitària


PERIODE DE PREINSCRIPCIÓ PRESENCIAL: 22 DE MAIG DE 9h A 12h

Si no podeu fer la sol·licitud de manera telemàtica cal que demaneu cita prèvia al telèfon 93.883.01.85. 

INSTRUCCIONS PER VENIR DE FORMA PRESENCIAL:

- Al centre ha de venir el menor nombre possible de persones a fer les gestions
(preferiblement, una sola persona);
- Cal portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que no s'hagi pogut emplenar des de casa, caldrà portar el bolígraf de casa.
- Es recomana portar mascareta i guants; no han d’acudir al centre les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

Per part de la llar d'infants, es prendrant totes les mesures sanitàries de seguretat i desinfecció dels espais utilitzats per dur a terme les preinscripcions.

OFERTA DE PLACES PEL CURS 2020-2021

AULA DELS LACTANTS:
Nombre total de places:   8 places 
                                                             Places ofertades:  8 places

AULA DE 1-2 ANYS: Nombre total de places:   13 places 
                                                      Places ofertades:  7 places

AULA DE 2-3 ANYS: 
Nombre total de places:   19 places 
                                                     Places ofertades:  8 places
EL ROURE XIC

La Llar d’infants el Roure Xic és un centre municipal autoritzat que atén a infants des dels 4 mesos fins als 3 anys de vida.

El nostre objectiu principal és treballar per proporcionar als infants un entorn adequat per tal que els garanteixi un desenvolupament físic, emocional i social en un context que els sigui estable i acollidor.

Entenem el nostre context educatiu com a un conjunt on treballen junts els infants, les famílies i les educadores, per tal de proporcionar als infants un entorn on puguin desenvolupar les seves capacitats ajudant-los a créixer com a persones actives i lliures, i oferint espais i experiències on puguin sentir-se curiosos, actius, participatius, constructius i els permeti relacionar-se amb els seu entorn.

EQUIP EDUCATIU

El nostre equip educatiu està format per educadores qualificades que treballen conjuntament amb les famílies per oferir als infants els espais i experiències necessàries pel seu desenvolupament, assumint, cada una de les parts les responsabilitats corresponents com a part de l’entorn educatiu de l’infant.

L’equip educatiu comparteix amb els infants la realitat de la llar i vetlla per la seva seguretat, les seves necessitats i els seus interessos.

SERVEIS

SERVEI D'ACOLLIDA MATINAL:

La Llar d'infants El Roure Xic té una amplia oferta horària per ajudar a les famílies en la conciliació de la vida laboral i familiar. És per això que oferim el servei d'acollida a partir de 2/4 de 8 fins a les 9 del matí.

En aquesta estona els infants es reuneixen al vestíbul de la llar on poden jugar, fer activitats plàstiques, cantar... i per aquells que no necessitin, esmorzar o descansar.

ESMORZAR:

A la nostra llar d'infants aposta des de fa molts anys per una alimentació saludable. És per això, que a l'escola mengem molta fruita, variada i segons la fruita de temporada. 

SERVEI DE MENJADOR:

El servei de menjador de la llar ens l'ofereix la Cooperativa l'Aglà, que cuina insitu a l'escola El Roure Gros. Cada dia anem a buscar el menjar i el servim a la llar acabat de fer. 

Els menús que oferim són menús adaptats a les diferents edats i a les necessitats dels infants. Són menús equilibrats, revisats per una dietista, amb ingredients de proximitat i de temporada. 

Les estones de menjador, són estones riques per poder treballar els hàbits d'autonomia, gaudir de diferents gustos i textures, provar-ne de nous, etc. 

Després de dinar, anem a descansar amb els infants. Disposem d'un dormitori on els infants tenen el seu llit per descansar i dormir l'estona que ho necessiten. Aquells infants més petits que encara necessiten dormir al matí o a la tarda, tenen el dormitori dins de l'aula.

INFORMACIONS

HORARI: 

HORARI ESCOLAR:
 • De 9 a 12 i de 3 a 6 de la tarda

HORARI MENJADOR:
 • de 12 a 3 de la tarda 
ENTRADES:
 • de 9 a 2/4 de 10 del matí
 • de 3 a 2/4 de 4 de la tarda

SORTIDES:
 • a les 12 (pels infants que no es queden a dinar)
 • a 3/4 d'1 (pels infants que es queden a dinar però no a dormir)
 • de 3 a 2/4 de 4 de la tarda (pels infnats que no es queden a berenar)
 • a partir de 3/4 de 5 fins les 6 

TARIFES:

Les tarifes dels diferents serveis que ofereix la llar d'infants són les següents:

 • MATRICULA ANUAL: 100€
 • MENSUALITAT GENERAL: 173€
 • MENSUALITAT LACTANTS: 178€
 • SERVEI ACOLLIDA MATINAL DE 7.30 A 9.00: 7,50€/dia - de 28€ a 56,50€/mes
 • SERVEI ACOLLIDA MATINAL DE 8.00 A 9.00: 5,50€/dia - de 19€ a 38€/mes
 • SERVEI MENJADOR MENSUAL: 106€
 • SERVEI MENJADOR ESPORÀDIC: 8,00€


Notícies

8/5/2020
PREINSCRIPCIONS 2020-2021

S'OBRE EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS PEL CURS 2020-2021 DEL 13 AL 22 DE MAIG

27/4/2019
XERRADA-TALLER PRIMERS AUXILIS PEDIÀTRICS

XERRADA-TALLER PRIMERS AUXILIS PEDIÀTRICS a càrrec de Carlos Pérez, psicòleg i formador de Primers Auxilis i Treballador de la Creu Roja.

28/2/2019
Setmana de Carnestoltes

Com algunes ja sabeu, a la Llar celebrem la setmana del Carnestoltes la setmana que ve, coincidint amb la setmana del Carnestoltes del poble que serà el proper diumenge dia 10.

19/2/2019
Vaga General

Com sabeu, aquest dijous hi ha convocada una vaga general.

NOSALTRES ENS QUEDEM A CASA

Contacta amb nosaltres

Per resoldre qualsevol dubte o qüestió, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
Carrer del Soler s/n, 08505 Santa Eulàlia de Riuprimer (Vic)

938 83 01 85

elrourexic@gmail.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes